Search this blog

четвъртък, 31 декември 2020 г.

Търговия с акции и крипто без такси

Съществува доста интуитивна платформа за търговия с акции, ETF-и и криптовалути, която е подходяща за начинаещи инвеститори като мен. Открих я благодарение на агресивния маркетинг, приложен от компанията (буквално всеки клип в ютуб за мен в продължение на година започваше и завършваше с реклама на въпросната платформа). 

Става дума за eToro



Отне ми няколко минути да се регистрирам, а първият спечелен долар е от 24 ноември 2020 г. - благодарение на биткойн, разбира се :) 

Няколко набързо нахвърляни впечатления от платформата: 

 - лесна е, интуитивна е, бързо се свиква да се работи с нея.

 - работи и като социална мрежа, т.е. позволява на потребителите да комуникират помежду си, да шерват информация, да публикуват постове и т. н.

 - позволява да отидете на профила на някой успешен инвеститор, да разгледате портфолиото му, да видите каква е процентната му печалба по месеци и дори да копирате портфолиото му, ако смятате, че можете да се доверите на този човек.

 - минималната сума за инвестиране в крипто е 25 долара (което приблизително е = 40 лв = 20,50 €), а в акции - 50 USD (=80 BGN = 41 €). 

 - Депозирането на пари в сметката ви в еторо става лесно - въвеждам сумата, която искам да депозирам (USD), въвеждам данните от разплащателната си карта (която, междудругото е с левова сметка), въвеждам кода от двуфакторното удостоверяване и готово. По този начин първите 100 долара в еторо бяха изтеглени от картата ми под формата на 164 лв.

 - Платформата, разбира се, разполага с мобилно приложение, което ви известява при определени обстоятелства. 

 - Препоръчвам и съжалявам, че не влязох по-рано в играта. 

 - Да споделя и някой друг факт: В момента чистата ми печалба е малко над 25 долара. Първото депозиране на средства го направих преди по-малко от два месеца. И да, терминът, който може да се употреби за инвестиционният ми подход, е спекулиране. Онова, към което се стремя, е да купя евтино и да продам скъпо. 

 - Съветвам ви да се регистрирате още сега и да постигнете добрите резултати, които заслужавате! 

https://etoro.tw/2L7LoQz

Няма коментари:

Публикуване на коментар